Моуриньо: Може да съм наивен, но не вярвам някой играч да ме саботира


Моуриньо: Може да съм наивен, но не вярвам някой играч да ме саботира
Снимка: Getty Images/Guliver

1344 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че не вярва в това футболистите му да играят така, че да го компрометират. Португалецът е бил в положение, в което е изглеждало, че това му се случва, и в Реал Мадрид, и в Челси. "Червените дяволи" сега са в серия от 4 мача без победа във всички турнири.

"Във футбола съм повече от две десетилетия и никога не съм вярвал, въпреки че може би съм наивен, че в съблекалнята може да има заговор. Никога не съм вярвал, че играч, който излиза на терена, може да не иска да победи. Може би някой от сегашните експерти е правил така по време на кариерата си? Може би Рио Фърдинанд, Пол Скоулс или някой друг не е искал да побеждава заради клуба, заради треньора, заради съотборниците, заради себе си?", коментира Моуриньо, цитиран от Manchester Evening News.

МОУРИНЬО: НА НЯКОИ ИГРАЧИ ИМ ПУКА ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО НА ДРУГИ

"В кариерата ми не е имало нито един играч, който да ми каже: "В този мач не исках да победим, не исках да се влагам, не исках да играя". Докато това не се случи, ще продължа да бъда наивен. Ще вярвам в това, че играчът, излизайки на терена, винаги иска да спечели", допълва португалският специалист.

Както е известно, медиите в Англия пишат, че Моуриньо е в конфликт с Пол Погба и Алексис Санчес. Тръгнаха слухове и за уволнението на треньора, въпреки голямата му неустойка. В 7 мача дотук в първенството "червените дяволи" имат само 10 точки и заемат десетото място в класирането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички