Моуриньо: Безмислено е да говорим за титла, когато сме извън топ 4


Моуриньо: Безмислено е да говорим за титла, когато сме извън топ 4
Снимка: Getty Images/Guliver

1374 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо смята, че няма смисъл да се дискутира въпросът с титлата във Висшата лига, след като "червените дяволи" се намират извън местата, даващи право на участие в Шампионска лига.

"Когато си аут от топ 4, не говориш за титлата. Когато успеем да влезем там, а аз вярвам, че това ще се случи, може да погледнем каква е ситуацията на върха", заяви португалецът на пресконференция преди утрешното гостуване на Борнемут. Юнайтед изостава на пет точки от четвъртия Арсенал и на девет от лидера Манчестър Сити.

МОУРИНЬО НЕ МИСЛИ ЗА НАПУСКАНЕ, А ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА ДОГОВОРА СИ С ЮНАЙТЕД

"До края на декември се надявам да сме в четворката, но сега трябва да се фокусираме върху предстоящите тежки гостувания и да вземем нужните точки от тях. Реалността е, че гостувахме на Челси, а следващата седмица отиваме на "Етихад". В средата на декември пък ще играем на "Анфийлд" срещу Ливърпул. Винаги съм казвал, че в края на сезона си изиграл 19 мача у дома и 19 като гост, но календарът не е много благосклонен към нас. Гостуваме на три от претендентите за титлата в много кратък период от време", завърши Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички