Моурино обясни ситуацията си в Юнайтед и кога поема към ПСЖ


Моурино обясни ситуацията си в Юнайтед и кога поема към ПСЖ
Снимка: БГНЕС

1569 0

Интервюто на Жозе Моуриньо пред "Telefoot" даде много "храна" на медиите да спекулират с неговото бъдеще. Пред френската медия той сподели, че треньорската му кариера няма да приключи в Манчестър Юнайтед, а след това обясни, че му харесва проектът, който се развива в Париж. Той обаче беше категоричен - не преговаря за нов договор и няма намерение да тръгва за Париж.

"Вижте сега - истината е, че в момента не се случва нищо. Нито преподписвам при заплата от 1 милиард на сезон, нито отивам в Париж. Аз съм в Манчестър Юнайтед и имам договор с клуба. Това е всичко", сподели Специалния по време на пресконференция.

"Единственото, което казах, е, че няма да приключа треньорската си кариера в настоящия клуб. Ако сега имам планове да завърша кариерата си след 2-3-4-5 години, то със сигурност бих искал това да е в Юнайтед. Смятам обаче да продължа с треньорството поне още 15 години. Но да остана 17 години в един клуб не мисля, че може да ми се случи", допълни португалският специалист.

"Някои хора (б.р. - Моуриньо очевидно говори за журналистите) се опитаха да бъдат недобронамерени и наговориха много неща. Но реалността е проста: не съм подписвал нов договор и не възнамерявам да напускам", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички