Мане за скандала със Салах: Всичко е в миналото, отново сме приятели


Мане за скандала със Салах: Всичко е в миналото, отново сме приятели
Снимка: Getty Images/Guliver

5383 0

Една от най-коментираните теми около Ливърпул в последните седмици бе възникналият конфликт между две от големите звезди на мърсисайдци в предни позиции - Мохамед Салах и Садио Мане. Последвалите действия на двамата футболисти обаче ясно показаха, че неразбирателствата са изгладени, а на преден план отново стоят успехите на клуба, които в голяма степен зависят тъкмо от играта на Салах и Мане.

Сенегалецът потвърди това в прав текст след убедителната победа над Нюкасъл, в която се разписаха и двамата играчи. "Това със Салах? Забравено е. Понякога трябва да казваш нещата лице в лице. Такива неща се случват във футбола, понякога за това, че не съм получил подаване. Но ние се помирихме и отново сме добри приятели, както преди", заяви Мане.

Във вторник Ливърпул гостува на Наполи в първи мач от груповата фаза на Шампионска лига, а най-вероятно атаката на "червените" отново ще бъде в състав Салах, Мане и Роберто Фирмино, който влезе като резерва срещу Нюкасъл и преобърна мача с феноменална игра.

Междувременно Юрген Клоп призна, че е бил на косъм да запее песента "Si Senor", посветена на Фирмино, по време на мача с Нюкасъл (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички