Манчестър Юнайтед загря за Суперкупата с победа над Реал Мадрид (ВИДЕО)


Манчестър Юнайтед загря за Суперкупата с победа над Реал Мадрид (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

2335 0

Отборът на Манчестър Юнайтед се наложи след изпълнение на дузпи над Реал Мадрид в среща от турнира Международна купа на шампионите, която се проведе в Санта Клара, Калифорния.

В редовното време двата клуба завършиха при резултат 1:1. Голът за „червените дяволи” бе дело на Джеси Лингард в края на първото полувреме. След подновяването на играта в 69-та минута Реал получи правото да изпълнява 11-метров наказателен удар, след като Виктор Линдельоф извърши нарушение срещу Тео Ернандес в наказателното поле. Каземиро бе точен от бялата точка, с което възстанови равенството за 1:1.

До края на мача и двата отбора не съумяха да си отбележат гол и по регламент си изпълниха дузпи. И двата отбора пропуснаха по три пъти, след което Блинд изведе „червените дяволи” напред в резултата. Впоследствие на бялата точка за Реал застана Каземиро, който обаче изпрати топката в гредата и така Юнайтед се оказа краен победител.

Срещата между двата гранда бе и генерална репетиция за финала за Суперкупата на УЕФА, който ще се състои на 8 август в македонската столица Скопие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички