Манчестър Юнайтед ще загуби лидерите си, ако не се класира за Шампионска лига


Манчестър Юнайтед ще загуби лидерите си, ако не се класира за Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1795 0

Манчестър Юнайтед не се намира в най-добрата си форма, въпреки че първоначално имаше устрем под ръкодството на Оле Гунар Солскяер. След разгромната загуба от Евертън с 4:0 обаче ситуацията в съблекалнята не е никак добра.

Лидерите на "червените дяволи" Давид Де Хеа, Пол Погба и Ромелу Лукаку може да сменят клуба си, ако тимът не успее да се пребори за място в Шампионска лига, съобщи The Guardian. След поражението от Евертън "червените дяволи" са на шесто място в класирането, на три точки от зона Шампионска лига.

Евентуално не попадане в четворката може да има негативни последици за Манчестър Юнайтед. Клубът така и не успява да се договори с Де Хеа за нов контракт, Погба и Лукаку също може да решат да сменят отбора си. Не е тайна, че французинът е силно желан от Реал Мадрид и евентуално некласиране съвсем би го отдалечило от оставане на "Олд Трафорд". Лукаку пък загуби титулярното си място и не щастлив от статута си на резерва.

Междувременно се появи информация, че три фактора може да провалят трансфера на Погба в Реал Мадрид. Вижте какви са те в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички