Манчестър Юнайтед ще използва шпиони в проучването на набелязаните играчи


Манчестър Юнайтед ще използва шпиони в проучването на набелязаните играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

2320 0

Манчестър Юнайтед започва да използва услугите на шпионски фирми в опитите си да проучи максимално бъдещите си нови футболисти, пише британският "The Athletic".

През последните шест сезона "червените дяволи" са похарчили над 1 млрд. паунда за трансфери на играчи, но това до момента не ги доближава до титлата от Висшата лига. В Юнайтед решават да прибегнат до този ход, след като пропускат важен детайл за защитника Маркос Рохо, когото привличат след Световното първенство през 2014 г. Аржентинецът пристига от Спортинг Лисабон и струваше 16 млн. паунда. Той подписа петгодишен договор, но едва след това от Юнайтед установили, че Рохо е разследван от полицията във връзка с инцидент с негов съсед в родината му. В крайна сметка всичко се разминава без последствия.

"Надлежната проверка е ключова в днешно време. Клуб от ранга на Манчестър Юнайтед не може да си позволи подобна грешка, особено когато плаща огромни трансферни суми и заплати на своите футболисти в последно време", пише Даниел Тейлър от theathletic.co.uk. А с кой нападател английският клуб вече се е договорил вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички