Манчестър Юнайтед отхвърли изкушаваща оферта на Реал Мадрид за Погба


Манчестър Юнайтед отхвърли изкушаваща оферта на Реал Мадрид за Погба
Снимка: Guliver/GettyImages

9652 0

Манчестър Юнайтед не прие предложение на Реал Мадрид за полузащитника Пол Погба, съобщи The Times. "Кралският клуб" е предложил на "червените дяволи" 30 млн. евро плюс Хамес Родригес, но е получил отрицателен отговор. Английският клуб е готов да се раздели с френския си футболист за около 160 млн. евро.

Алтернативен вариант за Реал в случай на провал на трансфера на Погба се явява Дони ван де Бек от Аякс. Според последните информации в медиите, преминаването на холандеца на "Сантяго Бернабеу" е въпрос единствено на време.

Погба е играч на Манчестър Юнайтед от 2016 г. През миналия сезон взе участие в 35 мача от Премиършип, в които вкара 13 гола и асистира за 9. Припомняме, че французинът и неговият агент Мино Райола на няколко пъти подчертаха, че искат да финализират трансфер отвъд "Олд Трафорд" през това лято, но за момента "дяволите" отказват да се разделят с полузащитника.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Манчестър Юнайтед се е отказал от една от най-големите си трансферни цели (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички