Ман Сити претърпя загуба от "чудото" на Висшата лига, дузпи решиха мача (ВИДЕО)


Ман Сити претърпя загуба от "чудото" на Висшата лига, дузпи решиха мача (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

4248 0

Отборът на Уулвърхемптън спечели Premier League Asia Trophy, след като победи шампиона на Англия от изминалия сезон Манчестър Сити с 3:2 след дузпи (0:0 в редовното време) във финала на предсезонния турнир. По този начин "вълците" затвърдиха силните си изяви от миналия сезон, когато завършиха на престижното седмо място във Висшата лига.

В Шанхай "гражданите" имаха преимущество през първото полувреме, но пропуснаха най-добрия си шанс да поведат в резултата в 20-та минута, когато Рахийм Стърлинг не уцели вратата при изпълнение на дузпа.

След почивката "вълците" доминираха, но така и не успя да стигнат до гол, а след нулевото равенство директно се премина към изпълнение на дузпи. При тях в герой за Уулвс се превърна португалският вратар Руй Патрисио, който отрази три удара, въпреки че по време на мача получи сериозна рана на лицето. По този начин тимът на Нуно Ешпирито Санто спечели с 3:2 и триумфира на предсезонния турнир.

Междувременно един от най-добрите играчи в света изненадващо попадна в полезрението на Манчестър Сити за трансфер (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички