Любопитно: Английски гранд се насочва към Алберто Морено


Любопитно: Английски гранд се насочва към Алберто Морено
Снимка: Gulliver/GettyImages

3985 0

След като Ливърпул спечели Шампионска лига тази година, от тима обявиха, че се разделят с крайния защитник Алберто Морено. През последните два сезона испанецът е твърда резерва на "Анфийлд" и логично след изтичането на договора му, той бе освободен от клуба.

Испанецът обаче има възможност да продължи кариерата си на Острова. Изданията там пишат, че Унай Емери и Арсенал са готови да предложат отлични условия на бранителя, за да го задържат във Висшата лига. За момента обаче няма нищо конкретно. След края на сезона Стефан Лихтщайнер напусна "Емирейтс" и поради тази причина Емери търси заместник за дясната част на своята защита.

Интерес към бранителя има предимно от Испания. Тамошните издания твърдят, че Севиля и Барселона имат интерес към крайния защитник, както и португалския Бенфика. Името на Морено е свързвано още с Валенсия, Виляреал и Бетис.

След края на финала в Шампионска лига този сезон пък Алберто Морено посвети победата на един от най-добрите си приятели на терена. На кого може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички