Лорис Кариус блесна с ново "виртуозно" изпълнение преди контрола на Ливърпул (ВИДЕО)


Лорис Кариус блесна с ново "виртуозно" изпълнение преди контрола на Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3982 0

В края на месец май отборът на Ливърпул стигна до финала в Шампионска лига и всички фенове на тима вярваха, че любимият им клуб отново ще се върне сред най-големите с триумф в най-комерсиалния футболен турнир. До такъв развой не се стигна, след като Реал Мадрид спечели титлата след 3:1 на стадион "Олимпийски" в Киев.

Огромна вина за поражението имаше вратарят на тима Лорис Кариус, който хвърли топката в краката на Карим Бензема и така "белия балет" откри. В края на срещат немският страж направи нова фрапантна грешка и се стигна до трети гол във вратат му.

Въпреки това мениджърът Юрген Клоп на няколко пъти заяви, че продължава да вярва във вратаря и ще разчита на него и през новия сезон. Днес Ливърпул игра контрола с Честър, която бе спечелена от "червените" категоричното 7:0. По време на загрявката обаче съвсем случайно камерите уловиха поредното ужасяващо изпълнение на Кариус, който опита да улови топката, а тя премина лековато през ръцете и между краката му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички