Ливърпул продължава с колебливите резултати през лятото (ВИДЕО)


Ливърпул продължава с колебливите резултати през лятото (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2308 0

Европейският клубен шампион Ливърпул продължава с колебливите си резултати в приятелските мачове от предсезонната подготовка на отбора. Мърсисайдци завършиха наравно при резултат 2:2 с тима на Спортинг Лисабон в контролна среща, която се игра в Щатите на "Янки Стейдиъм" пред 54 000 зрители.

Бруно Фернандеш, който бе сред трансферните цели на Ливърпул, както и двата гранда от град Манчестър, даде преднина на португалския тим още в 5-ата минута, а Дивок Ориги възстанови равенството в 20-ата.

В самия край на полувремето Жоржиньо Вайналдум осигури предимство на европейския шампион, но Спортинг стигна до изравнителен гол в 53-ата минута, автор на който стана бразилецът Вендел. Това е трети пореден мач за "червените" без победа в контроли, след като те загубиха предишните си два мача от Борусия Дортмунд и Севиля.

За мърсисайдци предстоят още две приятелски срещи преди началото на сезона - срещу Наполи и Олимпик Лион, а на 4 август "червените" ще се изправят срещу шампиона на Англия Манчестър Сити в мач за трофея "Къмюнити Шийлд".

Междувременно бивш футболист на Ливърпул възнамерява да съди антидопинговата агенция заради това, че са му провалили спортната кариера (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички