Ливърпул пак разплака Евертън в добавеното време (ВИДЕО)


Ливърпул пак разплака Евертън в добавеното време (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1355 0

Ливърпул спечели градското дерби с Евертън по възможно най-емоционалния начин за своите фенове - с победен гол в 94-ата минута за минималното 1:0. Героят за мърсисайдци се казваше Садио Мане, който за пореден път доказа, че е най-ефективният и полезен в атака играч на Юрген Клоп през сезона.

Освен осемте си гола, сенегалецът има и четири асистенции и няма равен в отбора си по значимост, що се отнася до материализирането на головите положения.

Самото дерби не представляваше особено зрелище за феновете на "Гудисън Парк" и пред телевизионните екрани, но голът за 1:0 в 94-ата минута разпали страстите точно както повелява за ожесточено градско дерби.

С победата пък Ливърпул се завърна на втора позиция в класирането с 37 точки - 6 по-малко от лидера Челси и 1 повече от Манчестър Сити. Арсенал обаче вече е 4-ти с 34, след като отстъпи на "гражданите" с 1:2 в другото голямо дерби в 17 кръг на първенството.

Ливърпул за четвърти път печели двубой с Евертън чрез гол в последната минута, което е двойно повече в сравнение с който и да е друг опонент на "червените".


All Goals & highlights - Everton 0-1 Liverpool... by mohtv

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички