Лишават хиляди фенове на Лестър от възможността да изпитат тръпката да си шампион


Лишават хиляди фенове на Лестър от възможността да изпитат тръпката да си шампион

3023 0

Футболната асоциация на Англия отказа да удовлетвори искането на лидера във Висшата лига Лестър да организира "скрийнинг" на двубоя срещу Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд", който потенциално може да направи "лисиците" шампион на страната за пръв път в тяхната история.

Идеята на клубното ръководство беше да отвори "Кинг Пауър Стейдиъм" през уикенда, за да могат феновете да гледат двубоя на специално монтирани видео стени, които да предават срещата на живо.

Лестър нанася най-тежкия удар по букмейкърите в историята

Ръководството изпрати специална молба до ФА, тъй като гостуващата агитка не може да наброява повече от 3000 души на "Олд Трафорд". Молбата обаче беше отхвърлена заради телевизионното излъчване на двубоя.

От тази година подобен тип "скрийнинги" са забранени от асоциацията, тъй като телевизиите, които държат правата - Скай Спортс и BT Sports, са се оплакали, че губят много пари заради подобни инициативи.

Така "Кинг Пауър Стейдиъм" евентуално може да посрещне новите шампиони през следващата седмица, когато Евертън гостува на Лестър. Букмейкърите също така дават своите прогнози, че именно двубоят с "карамелите" ще бъде шампионският за "лисиците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички