Лампард е "отвратен" от действията на фен на Челси


Лампард е "отвратен" от действията на фен на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

3101 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард сподели, че е „отвратен“ от действията на „т.нар. фен на Челси“, който обиди на расова основа Тами Ейбрахам в онлайн пространството. Обидите дойдоха, след като 21-годишният футболист пропусна решителна дузпа срещу Ливърпул в двубоя за Суперкупата на Европа в сряда.

"Тами е много разочарован – кой не би бил? Отвратен съм от този т.нар. фен на Челси. Тами ме помоли да изпълни петата дузпа, защото искаше да поеме отговорност на голямата сцена, когато светът бе вперил поглед в този двубой. Малко след това, някой, седящ зад клавиатура или телефон е казал най-отвратителните възможни неща. Не знам как подобно нещо е позволено – твърде лесно е. Трябва да се вземат спешно мерки. Ядосан съм за Тами и ядосан за нас като клуб, защото ние не представляваме това. Клубът върши изключително много работа срещу дискриминацията на всички нива – за нас това е стъпка назад, когато се случат подобни неща", сподели Лампард.

"Тами винаги иска да отбележи и това едно от нещата, които ми харесват в него. Той е гладен, иска да вкарва в тренировки, при изпълнение на удари. Но трябва да бъде и същевременно спокоен. Това, което трябва да направи, е да бъде на позиции да бележи редовно. Това ще бъде индикация за неговия характер, че е готов да приеме предизвикателството. Когато падне този гол, както се случи в Астън Вила и Бристъл Сити, мисля, че започне да става редовно. Той не трябва да слага допълнително напрежение върху себе си. Той е млад играч, има сериозни качества и смятам, че ще бъде силен нападател за Челси“, завърши Лампард.

Феновете на Челси пък се оплакаха след финала в Истанбул, че системата ВАР не е влязла в употреба при последната изпълнена дузпа в мача. За какво става въпрос може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички