Къде да гледаме дербито Тотнъм - Челси?


Къде да гледаме дербито Тотнъм - Челси?
Снимка: Gulliver/GettyImages

3048 0

Със завръщането на клубния футбол у нас и в Европа се завръщат и страхотните мачове през уикенда, а още днес ще имаме удоволствието да гледаме два от грандовете в английската Висша лига един срещу друг. На "Уембли" Тотнъм приема недин от ранните претенденти в шампионата Челси.

И двата отбора започнаха много убедително в шампионата, като в момента ги дели точно една точка в полза на "сините", които са 3-и в класирането с актив от 28 пункта - 4 по-малко от лидера Манчестър Сити. Възпитаниците на Маурисио Сари са един от 3-те отбора без загуба, но за тима предстои и най-тежкото гостуване до момента през сезона. Формата у дома обаче на "шпорите" е спорна - 2 победи и 2 загуби от началото на Висшата лига насам.

До момента Маурисио Сари има две лондонски дерби в младата си кариера в Англия, като има равен срещу Уест Хям и победа срещу Кристъл Палас.

Дербито на шампионата през този уикенд започва в 19:30 часа българско време и ще бъде излъчвано в ефира на "Диема Спорт 2". Тези от вас, които не могат да го гледат, могат да следят НА ЖИВО Тотнъм - Челси НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички