Край на сагата: Интер и Тотнъм се разбраха за трансфера на Кристиан Ериксен


Край на сагата: Интер и Тотнъм се разбраха за трансфера на Кристиан Ериксен
Снимка: Getty Images/Guliver

3061 0

Най-голямата трансферна сага през тази зима изглежда е напът да се осъществи. Отборите на Тотнъм и Интер са стигнали до споразумение за трансферната цена на Кристиан Ериксен, твърди авторитетният италиански журналист Джанлука Ди Марцио.

Според Ди Марцио двата клуба са си стиснали ръцете за 20 млн. евро - сумата, която "шпорите" желаеха още от самото начало, но всички желаещи клубове се опитваха да смекчат цената. В крайна сметка лондонският гранд не е отстъпил, а "нерадзурите" са били принудени да изпълнят техните изисквания, за да получат датския национал.

Както е известно, контрактът на Ериксен с Тотнъм изтича през това лято. Малкото оставащо време от договора на датчанина, както и неговото желание да напусне клуба, доведоха до незабавния му трансфер още през тази зима.

Очаква се Ериксен да премине медицински прегледи в Милано през идната седмица. Все още не е ясно дали халфът ще бъде въвлечен в неделния двубой на "шпорите" срещу Саутхемптън за ФА Къп или ще се окаже, че Ериксен вече е изиграл последния си мач за отбора.

Междувременно се появиха информации, че Барселона ще се опита да отмъкне Ериксен в последния момент (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички