Клоп заплаши Ливърпул да не играе повече в Карабао Къп


Клоп заплаши Ливърпул да не играе повече в Карабао Къп
Снимка: Getty Images/Guliver

3245 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че тимът му ще се откаже от по-нататъшно участие в турнира Карабао Къп, ако Футболната асоциация на Англия не съгласува датите за мачовете в надпреварата с тези на Световното клубно първенство. Вторият турнир ще се проведе от 11 до 22 декември в Доха, Катар.

"Ако те не могат да намерят подходяща дата за нас, и нямам предвид три часа сутринта на Коледа, то ние няма да играем, а напред ще продължат нашите съперници. За Ливърпул това не е проблем. Мнозина се надяваха днес напред да продължи Арсенал? Съжалявам, че се получи друго", коментира германецът на пресконференцията след мача срещу Арсенал в Карабао Къп (5:5, 5:4 след дузпи). Клоп коментира конкретно и двубоя.

"Направихме някои грешки, на моменти играехме твърде открито. Може дълго да говорим за тактика, но дали тя вълнува някой в такава веер? Този мач ще бъде запомнен от моите момчета задълго. Честно казано, не разбрах какво направиха те днес. Да играеш за първи път на "Анфийлд" е мечта. Келехър е талант, а Джоунс! Не е мое решение той да бие последната дузпа. Момчетата промениха нещо, защото когато видях за последно списъка, трябваше да я бие Ориги", обясни специалистът. А какво иска Клоп да подобри отборът в представянето си в Шампионска лига. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички