Клоп разкри дали ще има нови попълнения


Клоп разкри дали ще има нови попълнения
Снимка: Getty Images/Guliver

2851 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, говори относно евентуални бъдещи придобивки на клуба през този трансферен прозорец. Припомняме, че до този момент мърсисайдци са сравнително тихи на пазара, като единственото им ново попълнение е 17-годишният холандски защитник Сеп ван ден Берг.

"Не е лесно да подобриш състава с нормална сума. С "луди пари" е възможно - плащаш, колкото искаш, и го правиш. Ние не сме такъв клуб и не правим така. Все още търсим нови играчи, но това няма да бъде трансферният прозорец на Ливърпул. През този период изграждаш отбор, с който да искаш да започнеш сезона. Но аз вече имам такъв отбор. Ако можем да привлечем някого, който ще ни подобри, ще го направим. Но, ако не, тимът вече е готов и отново ще трябва да намираме решения в различните моменти през сезона" - заяви Клоп.

В момента "червените" са в САЩ, където са част от приятелския турнир Международна купа на шампионите. До този момент са записали две поражения - срещу Борусия Дортмунд и срещу Севиля. А коя световна звезда, част от Барселона, наскоро призна, че се възхищава на Ливърпул - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички