Клоп: Не седя пред телевизора да се ядосвам на всеки гол на Сити


Клоп: Не седя пред телевизора да се ядосвам на всеки гол на Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1558 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не следи с интерес резултатите на съперника за титлата в Англия Манчестър Сити, тъй като очаква "гражданите" да печелят всеки един свой мач.

Мърсисайдци имат четири точки преднина на върха на класирането пред Сити, но тази вечер тимът на Пеп Гуардиола може да скъси разликата до една точка, ако вземе гостуването си на Нюкасъл. Утре Ливърпул приема Лестър Сити.

"За мен няма значение какво ще направи Сити. Ако ние печелим своите мачове, другите резултати не ни интересуват. Няма как да сменяме подхода си в зависимост от други резултати. Казвал съм и преди, очаквам Сити да печели всеки един свой мач. Очаквам те да победят Нюкасъл, но все пак ще гледам мача, защото ни предстои да играем с Нюкасъл. Но не седя пред телевизора, за да се ядосвам при всеки техен гол. Наистина вярвам, че ние трябва да вършим нашата си работа, за да постигнем нещо", коментира Клоп.

Междувременно стана ясно, че цените за последния домакински мач на Ливърпул са достигнали космически цени. Повече подробности - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички