Как ще изглежда Манчестър Юнайтед начело с новия мениджър?


Как ще изглежда Манчестър Юнайтед начело с новия мениджър?
Снимка: Getty Images/Guliver

2140 0

От днес официално Манчестър Юнайтед има нов мениджър. На поста бе назначена клубната легенда Оле Гунар Солскяер, който обаче заема длъжността временно, а след края на сезона ще се реши кой поема официално "червените дяволи".

След новината, че норвежкият бивш футболист ще води тима от "Олд Трафорд", в Англия започнаха да мъдрят как ще изглежда първият стартов състав на Солскяер. При първия си престой в Англия той тотално се издъни начело на Кардиф, но от Манчестър гледат позитивно на нещата и не забравят двете поредни титли, които Солскяер спечели в родината си. Там той изведе Молде до титла и я защити следващата година, като клубът не бе грабвал златните медали над 100 години.

На Острова са сигурни, че повече няма да гледаме защитен Манчестър Юнайтед, а точно обратното. Схема 4-1-4-1 се очаква да пасне идеално на играчи и мениджър в Юнайтед. 

Вероятен стартов състав: Давид де Хеа; Люк Шоу, Виктор Линдельоф, Крис Смолинг, Диого Далот; Неманя Матич; Антони Марсиал, Пол Погба, Алексис Санчес/Фред, Маркъс Рашфорд; Ромелу Лукаку

ТРИ ПРИЧИНИ ЗАЩО НАЗНАЧАВАНЕТО НА СОЛСКЯЕР Е ГРЕШНО

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички