Как един фен отказва да умре, докато не види Лестър шампион


Как един фен отказва да умре, докато не види Лестър шампион

5654 0

През март 2015 година Тони Скефингтън е чул диагнозата рак на апендикса. Прогнозата на лекарите била, че на фена на Лестър му остават максимум 4 седмици живот.

Австралиецът, който има корени в графство Лестършир, през целия си живот е бил фен на "лисиците". Разбирайки за страшната болест на своя фен, от Лестър пратили знаменце на Тони, подписано от всички играчи и снимка на неговия любим футболист Анди Кинг.

Скефингтън копнеел поне веднъж да отиде на мач на любимия си тим, но болестта го приковала към леглото и не му оставила никакъв шанс да осъществи мечтата си. Сега Тони разчита да види как любимият му тим вдига титлата на Англия.

Освен това, той направил залог за такова развитие на сезона още преди старта му. Фенът искал да заложи 2 австралийски долара при котировка 3000:1, но жена му по погрешка заложила 20 долара.

"Оставам оптимист и се надявам да видя как Лестър празнува титлата. Успехът на отбора ме вълнува повече от парите и печалбата", казва Скефингтън, цитиран от "The Sun".

Всъщност, състоянието на Тони се влошава. Според прогнозите на лекарите, 51-годишният мъж ще живее до края на април.

"Моята ситуация изглежда мрачна. Последната химиотерапия не даде резултат. Може би ми остават няколко седмици. Лестър ме държи жив", каза Скефингтън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички