КУЛТОВА СНИМКА: Малчуган се прави на Юрген Клоп


КУЛТОВА СНИМКА: Малчуган се прави на Юрген Клоп
Снимка: Getty Images/Guliver

1636 0

Невръстен фен на Ливърпул от Дъблин стана хит благодарение на имитация на мениджъра на тима Юрген Клоп. 9 годишния Сам Брийн дори ходи на училище дегизиран като германския мениджър - с нарисувана брада, жълта перука и очила.

Малчуганът е присъствал на домакински мачове на мърсисайдци, а последното му посещение на стадион "Анфийлд" е било през септември, при гръмката победа с 5:1 над Хъл Сити.

Юрген Клоп показа респект към сър Алекс Фъргюсън

"Юрген Клоп веднага се свърза с града. Той е това, от което градът имаше нужда от дълго време. Според мен Клоп установи  страхотна връзка с хората", коментира бащата на момчето Гарет Брийн.

Бащата работи като мениджър по продажбите и редовно води своя син по европейските стадиони и тази вечер ще гледат на живо мача Барселона - Гранада.

Ливърпул уреди интересен трансфер

"Тази вечер ще гледаме Барса. Преди две години се връщахме от погребение и Сам ме помоли да направя нещо специално за него. Поиска да обиколим Европа. И двамата сме големи фенове на Ливърпул, а той е моят най-добър приятел."

"Миналата година ходихме на мач на Байерн Мюнхен, защото синът ми е голям фен на техния вратар Мануел Нойер. Дъщеря ми Мая пък е голяма фенка на Барса, а жена ми преди години имаше сезонен билет за мачовете на Манчестър Юнайтед", добави бащата на малчугана, цитиран от "Liverpool Echo".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички