Йозил в съблекалнята на Арсенал: Отивам в Манчестър Юнайтед


Йозил в съблекалнята на Арсенал: Отивам в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1863 0

Месут Йозил може и физически да е в Арсенал, но определено играта и настроението му подсказват, че вече е взел решение да си тръгне от "Емиратс" след края на сезона. Германският национал започна ударно с екипа на "артилеристите" и беше най-добрият играч на тима в първите си два сезона, но напоследък е далеч от най-добрата си форма, а очевидно е взел решение и да смени обстановката.

Според информация на вестник "Mirror", плеймейкърът на тима е обявил пред своите съотборници, че няма да подпише нов договор и ще премине в Манчестър Юнайтед след края на сезона. Трансфер през януари обаче не е изключен, тъй като Арсен Венгер вече заяви, че е възможна продажбата и на Алексис Санчес, и на Месут Йозил, ако двамата категорично откажат да подновят договорите си.

Последното предложение към бившия ас на Реал Мадрид е било на стойност 275 хиляди паунда седмично възнаграждение, но той е настоявал за сума, близка до 400 хиляди паунда - оферта, която няма да получи от "артилеристите". В същото време в Англия се спекулира, че "червените дяволи" ще му предложат 350 хиляди паунда.

Самият играч чувства, че има нужда от нова обстановка, за да върне формата, с която се превърна в най-добрия №10 в света. Освен това той предпочита в Манчестър Юнайтед да се събере с Жозе Моуриньо, под чието ръководство изигра най-силните си сезони с екипа на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички