Йозил: Искам да остана в Арсенал, но не зависи от мен


Йозил: Искам да остана в Арсенал, но не зависи от мен
Снимка: Getty Images/Guliver

1638 0

Полузащитникът на Арсенал Месут Йозил заяви, че със сигурност иска да остане в тима поне още две години, до когато е и неговият договор. Бившият германски национал е най-скъпоплатеният футболист на лондончани със седмична заплата от 350 хил. паунда, но въпреки това често остава извън стартовите 11 на Унай Емери.

Според трансферните слухове Емари е решил да се раздели с него и за целта му се търси купувач. Йозил обаче се чувства щастлив и за момента не иска да напуска.

Запитан дали остава, Йозил заявява: "Абсолютно. Имам още две години от договора. Не знам след това. Щастлив съм тук. Все още съм само на 30 г. и имам бъдеще пред себе си. Зависи от клуба дали иска да остана. Нямам никакви проблеми с мениджъра, това са спекулации. Искам да играя в повече срещи, но това е футболът и трябва да приемеш решението на треньора и да продължиш да тренираш усилено."

Арсенал приема Валенсия тази вечер в първи полуфинален двубой от Лига Европа и може да започне като титуляр. Къде да гледаме сблъсъка на "артилеристите" от полуфиналите - разберете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички