Изненада: Европейски колос се намесва в битката за Ериксен


Изненада: Европейски колос се намесва в битката за Ериксен
Снимка: Guliver/GettyImages

2797 0

Изненадващ европейски гранд се намесва в надпреварата за подписа на Кристиан Ериксен. Френският шампион Пари Сен Жермен планират да се конкурират с италианския Интер за полузащитника на Тотнъм, пише английският вестник "Мирър".

Според изданието, парижани не смятат, че исканите от "шпорите" 20 млн. евро за датчанина са много, като са готови да платят цената - нещо, което от щаба на Интер се опитват да избегнат. Както е известно, "нерадзурите" се опитват да снижат цената на халфа почти двойно, което за момента не устройва Тотнъм.

Договорът на Ериксен изтича през идното лято, а халфът със сигурност няма да поднови контракта си с "белите". Това притиска ръководството на Тотнъм да действа по-бързо с трансфера на своя футболист, за да прибере поне някаква сума, дори и минимална. Сега обаче се задава далеч по-добра оферта от тази на Интер и нищо чудно Ериксен да "отпраши" за Париж.

Междувременно Sky Sports информира, че Ериксен вече се е договорил с бъдещия си клуб (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички