Изненада! Андре Гомеш може да се завърне в игра още този сезон


Изненада! Андре Гомеш може да се завърне в игра още този сезон
Снимка: Getty Images/Gulliver

1332 0

Полузащитникът на Евертън Андре Гомеш може да се завърне в игра още преди края на този сезон, въпреки че получи зловеща контузия в мача на "карамелите" срещу Тотнъм миналия уикенд. Глезенът на португалския халф бе счупен след нарушение на Хюн Мин Сон, но два дена по-късно от Евертън обявиха, че операцията на Гомеш е минала "изключително добре".

"Трудно е да дадем точна дата за завръщането му. Това, което получихме като информация от медицинския щаб, е, че е възможно да видим Андре в игра още този сезон. Не сме 100 процента сигурни, но има добър шанс това да се случи. Всичко с операцията му мина много добре", коментира мениджърът на Евертън Марко Силва.

Той разкри, че Гомеш е получил съобщение от Сон, който предизвика тежката контузия, макар и неволно. "Най-тежкият момент бе за Андре, но и за другите двама играчи, които бяха замесени, също е тежко - Сон и Орие. Сега важното е дадем на Андре всичката подкрепа, от която се нуждае", допълни Силва.

Фенове на "карамелите" пък реагираха много остро към инцидента, като се стигна дори до расистки обиди срещу Хюн Мин Сон (видео и подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички