Испански гранд възражда кариерата на забравен ас на Манчестър Юнайтед


Испански гранд възражда кариерата на забравен ас на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

7348 0

Тенденцията в Манчестър Юнайтед да се налагат млади играчи, по възможност от Острова, удари сериозно по един от най-добрите халфове на тима в последните сезони - Неманя Матич. Сърбинът играе все по-рядко за клубния си тим и това изобщо не се харесва на дефанзивния плеймейкър, който още през зимата ще търси начин да смени обстановката и да играе по-редовно. 

Доскоро се смяташе, че Милан ще е най-агресивен в опита си да привлече бившия халф на Челси, но в битката се впуска и испанския гранд Атлетико Мадрид, информира английската версия на ESPN. Диего Симеоне има нужда от подсилване на халфовата линия заради честите травми в полузащитата на "дюшекчиите", а освен това аржентинецът се нуждае и от нестандарните решения с оглед проблемите, които столичани изпитват срещу дълбоко защитаващи се отбори. 

Матич определено не харесва факта, че не играе и наскоро си навлече гнева на феновете на Манчестър Юнайтед, харесвайки пост в социалните мрежи свързан с това, че Оле Гунар Солскяер не знае какво прави на мениджърския пост в Юнайтед. Също така той хареса публикация, която го свързва с преминаване в Тотнъм през зимата, след като Жозе Моуриньо застана начело на "шпорите". 

Все пак той може да получи и шанс за изява на "Олд Трафорд" в близките седмици, след като един от твърдите титуляри в полузащитата на Юнайтед получи контузия (подробности четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички