Испански гранд отмъкна халф на шампион от Висшата лига


Испански гранд отмъкна халф на шампион от Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1293 0

Ръководството на Виляреал обяви официално привличането на халфа на Лестър Висенте Ибора, а новината бе потвърдена и от щаба на "лисиците". Бранителят пристига в тима на "жълтата подводница" за постоянно, като контрактът му е с продължителност до 2023 година.

Полузащитникът пристигна на "Кинг Пауър Стейдиъм" през лятото на 2017 година, но така и не успя да свикне с английския футбол. Той успя да се отчете с едва четири попадения за "лисиците" от пристигането в тима.

Ибора е юноша на Леванте, а впоследствие играе дълъг период от време и за първия отбор. Добрите му изяви го отвеждат в Севиля, където прекарва четири години и записва 113 мача, в които вкарва 24 попадения. През 2017-а именно Севиля се разделя с дефанзивния полузащитник, който поема към Острова.

Междувременно легендата на Арсенал Тиери Анри призна, че провежда разговори със Сеск Фабрегас, за когото се смята, че почти със сигурност ще напусне "Стамфорд Бридж" в близко бъдеще. Какво каза мениджърът на Монако - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички