Ибрахимович отказал да играе за Манчестър Сити през 2011 година, обясни защо


Ибрахимович отказал да играе за Манчестър Сити през 2011 година, обясни защо
Снимка: Getty Images/Guliver

2234 0

Голямата звезда на световния футбол Златан Ибрахимович е отказал възможността да премине в Манчестър Сити през 2011 година. Шведският голмайстор сам разкри за това, като обясни и решението си.

"През 2011 година имах възможност да премина от Барселона в Манчестър Сити. Аз обаче отказах тази възможност, тъй като исках да играя някъде, където да открия щастието. За това се върнах в Италия. Знаех, че там ще бъда щастлив. Манчестър Сити щеше да е ново предизвикателство и не знаех как ще се чувствам. Милан също бе ново предизвикателство, но вече имах три сезона в Интер и познавах града. Имах опит и в Серия А от преди това, така че по-скоро играх на сигурно по онова време", споделя Ибра пред "The Mirror".

Ибрахимович все пак игра в Англия, където облече екипа на Манчестър Юнайтед и отбеляза 17 гола в 28 мача, преди през втория си сезон да премине в ЛА Галакси, където е и сега.

ЗЛАТАН ПОКАЗА НОВИТЕ ЕКИПИ НА ЛА ГАЛАКСИ И СЕ ЗАКАНИ НА МЛС

"Беше точно такова, каквото си го представях. Представете си обаче да бях отишъл там 10 години по-рано. Историята ми щеше да е много по-различна. По-тъжно ми е обаче за феновете, тъй като ако бях дошъл по-рано, те щяха да видят едно различно животно", казва още Ибра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички