И "чуковете" не успяха да спрат непобедимия отбор на Гуардиола (ВИДЕО)


И "чуковете" не успяха да спрат непобедимия отбор на Гуардиола (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1552 0

Отборът на Манчестър Сити постигна поредната си убедителна победа, този път като гост на състава на Уест Хам в мач от 13-я кръг на Висшата лига. "Гражданите" победиха своя опонент с 4:0, с което си запазиха водачеството в първенството пред Ливърпул и Челси.

Гостите от Манчестър предрешиха развоя на мача още преди края на първото полувреме с бързи три попадения. Голмайстори за "небесно-сините" в днешния ден бяха Давид Силва (11'), Рахим Стърлинг (19') и две попадения на Лерой Сане (34', 93').

С тази победа Манчестър Сити вече разполага с актив от 35 точки, като продължава да бъде непобеден. "Гражданите" са допуснали едва пет попадения от началото на сезона и са вкарали впечатляващите 40 гола.

"Чуковете" от своя страна са 13-ти, като имат 12 точки след 13 изиграни мача. Следващия им противник е съставът на Нюкасъл, докато Сити приема на своя "Етихад" тима на Борнемут. Преди това обаче "гражданите" гостуват на Олимпик Лион в мач от Шампионска лига.

Междувременно селекционерът на "небесно-сините" Хосеп Гуардиола сподели, че не може да чете книги заради... Юрген Клоп и Ливърпул. Вижте какво каза испанецът в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички