И Гуардиола потвърди, че Сане ще бъде аут за дълго време


И Гуардиола потвърди, че Сане ще бъде аут за дълго време
Снимка: Guliver/GettyImages

2135 0

Звездата на английския шампион Манчестър Сити Лерой Сане най-вероятно ще пропусне почти целия предстоящ сезон заради контузията, която получи в двубоя срещу Ливърпул за Къмюнити Шийлд. Сане има скъсани кръстни връзки на дясното коляно, което означава, че няма да играе поне 6-7 месеца.

Неприятната новина бе потвърдена и от мендижъра Хосеп Гуардиола, който обяви, че ще помогнат да Сане по всякакъв възможен начин. "Той е млад играч и се надяваме да се възстанови бързо. Той ще се намира в най-добрите ръце, които може да се грижат за него. Всички хора тук ще опитаме да му помогнем, за да се чувства добре. В следващите месец или два може да почувства самота, но ние трябва да му помогнем", заяви Гуардиола.

Сане бе спряган за трансфер в Байерн Мюнхен преди контузията, като баварците много настояваха за тази сделка. "Никога не съм мислил за негово напускане. Винаги съм казвал, че той е наш играч, а и той не е идвал при мен, за да ми каже, че иска да напусне. Затова и по време на подготовката бе сред титулярите, както и срещу Ливърпул", допълни Пеп.

Смяташе се, че дори бе договорил и личните си условия, като според тях ще получава три пъти по-голяма заплата, от колкото на "Етихад". Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички