Хронична контузия може да прекрати кариерата на една от големите звезди в Англия


Хронична контузия може да прекрати кариерата на една от големите звезди в Англия
Снимка: Интернет

4476 0

Съмнения за хронична контузия на играч се породиха в щаба на английския Тотнъм и националния отбор на Дания. Полузащитникът Кристиан Ериксен може да бъде принуден да се откаже от професионалния футбол, ако травмата се окаже сериозна.

Селекционерът на датският национален отбор Оге Харейде смята, че проблемът с халфа не е никак маловажен, а травмата обхваща мускул в областта на корема. Харейде има притеснения, че Ериксен може и да не успее да се включи в предстоящия двубой на датчаните.

 

"От Тотнъм ни разкриха, че това е проблем от доста време и са много притеснени. Подобна контузия може да се превърне в хронична", заяви треньорът на датчаните пред Canal9.
"Кристиан има проблем с мускул на корема и се съмнявам да успеем да го вдигнем за мача в Дъблин."

"От Тотнъм ни казаха, че този проблем е от много време и са силно притеснени. Подобна контузия може да се превърне в хронична", сподели Харейде относно контузията на халфа, след като мениджърът на "шпорите" Почетино я оцени като "незначителна".

Ериксен пропусна последните три мача на своя отбор именно поради тази контузия. 26-годишният халф остана извън състава на Почетино за мачовете с Барселона, Хъдърсфийлд и Кардиф. Датчанинът премина през 2013 година в състава на Тотнъм, като има на сметката си над 170 мача с бялата фланелка.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички