Гуардиола си призна, че е сгрешил с Алексис Санчес

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола коментира, че нападателят Алексис Санчес вече играе на коронната за него позиция в Арсенал на върха на атаката.

Каталунският специалнист си призна, че в Барселона може би не е използвал правилно чилиеца, което му е попречило да разгърне потенциала си.

Гуардиола: Никога няма да постъпя като Венгер

Хосеп Гуардиола познава добре Арсен Венгер от техните срещи, когато испанецът водеше Барселона и Байерн (Мюнхен). Сега обаче за първи път в карие...

„В Барселона той игра много добре, но беше близо до Меси, а когато си до такъв футболист трудно можеш да покажеш на какво си способен”.

„Мисля, че в Арсенал играе на перфектната за него позиция. Може би в Барселона не го използвах правилно, тогава игра по крилото. Той може да играе и на тази позиция на добро ниво, но е много по-полезен близо до вратата”.

Стана ясно кой клуб изкушава Алексис Санчес с огромна сума пари

Звездата на Арсенал Алексис Санчес е изкушаван със седмична заплата от 500 000 лири от азиатския Хебей и именно това е причината чилиецът още да ...

„Алексис е невероятен нападател, истински победител. Наистина е фантастичен футболист и сега играе на много високо ниво”, добави Гуардиола.

Още по темата

Please select answer!