Гуардиола потвърди добрите новини за Де Бройне


Гуардиола потвърди добрите новини за Де Бройне
Снимка: Getty Images/Guliver

984 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола потвърди на пресконференция преди мача с Бърнли, че Кевин Де Бройне е вече на разположение на отбора, но не е сигурен дали той ще започне като титуляр в събота.

"Не знам дали той ще започне в стартовия състав или дали ще може да изиграе пълни 90 минути. В последните две седмици той тренира наистина много добре, не изпитва болка и е готов да бъде в групата на тима. Кевин е изключително важен играч за нас. Когато някой липсва на състава и след това се завърне ни прави по-силни отпреди. Няма никакво съмнение колко ценен футболист е Кевин за нас“, заяви треньорът на шампионите.

Белгийският полузащитник не е играл от края на август, след като получи контузия на коляното на тренировка. Сити са лидери във временното класиране по голова разлика пред отборите на Челси и Ливърпул. Двубоят срещу Бърнли на ,,Етихад“ е в събота от 17:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички