Грандиозни пропуски на звездите и тъпотия на Де Хеа закопаха Юнайтед (ВИДЕО)


Грандиозни пропуски на звездите и тъпотия на Де Хеа закопаха Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

3173 0

За първи път от създаването на английската Висша лига през 1992 година Стоук Сити избегна загуба на "Олд Трафорд" срещу Манчестър Юнайтед, след като стигна до сензационно равенство 1:1.

Серията от три победи на Жозе Моуриньо и компания секна изненадващо точно срещу опашкарите, които са с най-слабото нападение в елита от началото на сезона. Грандиозни пропуски на Златан Ибрахимович и Пол Погба през първото полувреме не успяха да материализират превъзходството на "червените дяволи", за да се наложи едва в 68-ата минута влезлият току що Антони Марсиал с красив изстрел да открие резултата.

РУУНИ НА ПЕЙКАТА В ТРЕТИ ПОРЕДЕН МАЧ

Двубоят навлезе в темпо, в което Юнайтед напълно контролираше топката и изглеждаше, че върви уверено към нов минимален успех. Хубав пробив от крилото към дъгата на Глен Джонсън в 82-ата минута завърши с удар, който бе отразен по доста левашки начин от Давид де Хеа.

Испанският страж буквално подари топката на Джонатан Уолтърс, който нацели гредата, а при добавката непокритият Джо Алън "от нищото" изравни за Стоук. До края на срещата нов изстрел на Ибрахимович бе спасен от блестящия вратар Грант, а Пол Погба нацели горната греда и така Юнайтед не можа да спечели.

След 8 поредни загуби на "Олд Трафорд" от създаването на Висшата лига Стоук най-накрая открадна поне точка, но иначе остава без успех на този стадион от 40 години насам.

Юнайтед е с 13 точки на шесто място, а Стоук е предпоследен с 3 от седем кръга.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички