Голям скандал в Англия! Играч се е надрусал пред съотборниците си


Голям скандал в Англия! Играч се е надрусал пред съотборниците си
Снимка: Gulliver/GettyImages

1976 0

Британският таблоид The Sun за пореден път разкри информация, с която предизвика голям скандал. Според него футболист, който играе във Висшата лига, се е надрусал по време на коледното събиране със своя тим.

От изданието не посочват името на футболиста, както и отбора, в който играе, но самата информация е наистина скандална и може да доведе до сериозни последствия, ако се докаже, че е истина. The Sun твърди, че въпросният футболист посетил тоалетната на нощното заведение, където е била сбирката, а негов съотборник го е видял как "си реди линиите там".

Както се предполага, играчът бил след това в много неадекватно състояние, а мениджърът му го изпратил вкъщи, като мислил, че е прекалил с пиенето. "Не беше официалното ни коледно парти, но се събрахме на Коледа с момчетата и треньора - да изпием по едно след мача и да се поотпуснем малко. Един от съотборниците ни го видя да влиза в тоалетната и да изшмърква няколко линии кокаин. След като излезе от там, беше напълно неадекватен и не спираше да говори глупости. Освен надрусан, той беше и пиян. Мениджърът беше бесен. Той го изрита, мислейки си, че само е препил, но после узна истината. Това определено не ни помогна, защото през целия сезон имахме проблеми в съблекалнята", разказва източникът пред изданието.

Проява на хомофобия доведе до наказание за привърженик на Челси

Той допълва още, че сутринта преди случката отборът е бил посетен от допинг-ченгета и играчът е знаел, че това може да му се размине. Освен това се разкрива още, че след въпросната случка атмосферата в съблекалнята е била много ужасна. Ако подобен тест се окаже положителен, то футболистът ще получи забрана от 2 години да играе. Наркотикът оставя следи в кръвта на човек до 48 часа, докато в урината му може да бъде открит и 96 часа след употребата му.

В Англия има и друг, доста по-малък скандал, свързан с дербито между Манчестър Сити и Ливърпул, и затова как Компани обиди Салах - вижте повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички