Eвропейски грандове влизат в битка за палача на Манчестър Сити


Eвропейски грандове влизат в битка за палача на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1664 0

Няколко от най-големите европейски грандове проявяват сериозен интерес към френския нападател на Селтик Муса Дембеле. Въпросните грандове са Арсенал, Байерн и Реал Мадрид твърди "Сън".

Изданието отбелязва, че най-близо до играча е Арсенал, като Арсен Венгер е изпратил скаути да следят изявите на 20-годишния футболист.

Той отбеляза два гола на Манчестър Сити при зрелищното реми 3:3 от груповата фаза на Шампионската лига и остави отлични впечатления с играта си.

Спомняте ли си как звездата на Селтик се закани на Барселона? Не си е научил урока

Неговото име беше свързвано с Арсенал и Тотнъм още през лятото, но вместо това обаче младокът предпочете да премине в Селтик, където играе редовно и се превърна в звездата на тима.

Дембеле е младежки национал на Франция. Името му нашумя преди мача с Барселона на "Камп Ноу', когато той изрази учудваща увереност, че Селтик има сили да победи каталунците.

Тогава мачът завърши с катастрофална загуба на 'детелините', но ето че броени седмици по-късно спъна друг от фаворитите в турнира- Манчестър Сити.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички