Ериксен отрече, че слабата му форма е заради трансферните слухове


Ериксен отрече, че слабата му форма е заради трансферните слухове
Снимка: Getty Images/Guliver

1006 0

Футболистът на Тотнъм Кристиан Ериксен призна, че преминава през най-трудния си период откакто е в клуба, но настоя, че трансферните спекулации относно бъдещето му не са причина за незадоволителното представяне както на отбора, така и на самия него.

"Първият ми сезон в Тотнъм бе на приливи и отливи, но след идването на Почетино през 2014 клубът постигна много успехи. Очакванията за нас са на съвсем различно ниво сега. Трябва да спечелим всеки път и имаме същото чувство като играчи на Тотнъм.

Наша задача е да пренебрегнем негативното. Всеки е професионалист и и във всеки клуб има слухове за трансфери. Това не е причина за представянето ни дотук през сезона. Ако аз, като футболист, взимах тези спекулации насериозно, това щеше сериозно да навреди на формата ми. Но това, което се изписва в медиите всекидневно, не се отразява на показаното на терена“, заяви датчанинът.

Датският национал е в последната година от настоящия си договор и не се очаква да подпише нов такъв, което означава, че може да преговаря с клубове извън Великобритания относно евентуален трансфер от 1 януари 2020. Ериксен бе свързван с преминавания в Реал Мадрид, Ювентус и Пари Сен Жермен.

А как се стигна до контузията на Юго Лорис, заради която няма да играе няколко месеца - вижте в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички