Емери: Трябва ни търпение и ще се превърнем в най-добрия отбор на света


Емери: Трябва ни търпение и ще се превърнем в най-добрия отбор на света
Снимка: Getty Images/Guliver

1351 0

Арсенал се намираше на петата позиция преди старта на 36-я кръг във Висшата лига. Те са на една точка зад 4-я Челси и на три зад третия Тотнъм. Сега "топчиите" срещат Лестър, а евентуална победа на тима ще ги доближи много до завършване в зона "Шампионска лига".

И въпреки че тимът му има голяма възможност да не стигне до Топ 4, мениджърът Унай Емери направи доста оптимистично изказване. Той заяви, че иска да превърне Арсенал в един от най-добрите отбори в Англия и света, но ще му е нужно търпение.

"Искам да изведем този клуб до момента, в който ще е най-добрият в Англия и света. Това обаче е дълъг процес и има нужда от търпение. Ние искаме да играем в Шампионска лига, но знаем, че има още пет много силни отбора, които се стремят към същото. Това е най-трудното първенство в света. Освен това няма друга държава, където да се дават четири места в Шампионска лига и в същото време да е толкова трудно да се класираш", коментира Емери.

ВТОРА ПОРЕДНА ЗАГУБА, КОЯТО ОТДАЛЕЧАВА АРСЕНАЛ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички