Емери: Ръководството на Арсенал ми обеща трансфери... но през лятото


Емери: Ръководството на Арсенал ми обеща трансфери... но през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

2082 0

Мениджърът на Арсенал Унай Емери потвърди, че ще получи пари за подсилване на отбора, но това ще се случи чак през лятото. По-рано този месец наставникът призна, че "артилеристите" не могат да си позволят покупки през този трансферен прозорец.

Испанският специалист не за първи път в кариерата си се оказва в подобно положение, но е уверен, че през лятото ситуацията ще се промени: "Вече съм имал подобен опит с други отбори. В Севиля и Валенсия обикновено ни се налагаше да продаваме играчи всеки сезон."

"Когато отидох в ПСЖ, там беше друго - клубът искаше да купува футболисти. Мога да работя и по двата начина. Моята работа е да достигам поставените цели с наличните играчи. Когато имаме възможност да закупим класен играч, който е способен да подобри играта ни, трябва да се възползваме. Сега обаче от клуба ми казаха, че не е най-добрият момент за покупка на футболисти", сподели Емери.

Междувременно тимът на Интер е подготвил два варианта, чрез които да привлече играча на Арсенал Месут Йозил. Какви са те - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички