Една от най-важните забрани на Юрген Клоп вече не важи за играчите на Ливърпул

Отборът на Ливърпул спечели Шампионска лига този сезон, след като се наложи с 2:0 над Тотнъм през изминалия уикенд. По този начин Юрген Клоп сложи край на черната си серия във финали и вдигна първи трофей от както пристигна на "Анфийлд" през есента на 2015 година.

След финала на "Уанда Метрополитано" обаче една от първите забрани на Клоп вече не важи за настоящите играчи на клуба. Става въпрос за емблемата на края на тунела на "Анфийлд", на която пише "This is Anfield". Още с идването си германецът забрани тя да бъде докосвана от играчите му преди да спечелят трофей под негово ръководство, което според специалиста е знак на уважение.

Играч на Ливърпул с любопитно съобщение към голото момиче от финала в Шампионска лига (СНИМКА)

Финалът в Шампионска лига на 1 юни бе белязан от едно любопитно действие в началото на срещата. Оскъдно облечена жена, рекламираща сайт за възрас...

"Това е знак на уважение за мен. Докоснах я, когато дойдох с Борусия Дортмунд тук и помните какво стана - загубихме с 4:0. Ще започна да докосвма тази емблема, когато Ливърпул спечели нещо", бяха думите на Клоп през 2015 година.

Наскоро обаче един от играчите на Ливърпул си позволи да наруши забраната на Клоп. Повече по темата вижте в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!