Джердан Шакири с любопитен коментар относно бъдещето си в Ливърпул

Звездата на Ливърпул Джердан Шакири коментира факта, че получава малко игрово време на "Анфийлд", като даде любопитен коментар относно бъдещето си. По-рано това лято към швейцареца имаше интерес от страна на Монако, който предлагаше и доста солидна заплата на офанзивния играч, но до нещо повече не се стигна.

Както през миналия сезон, така и през тази година изглежда, че бившият играч на Стоук Сити ще прекарва повече време на пейката. От началото на сезона той игра само 10 минути в трите мача на мърсисайдци. 

Шакири обяви дали остава, или напуска Ливърпул

Джердан Шакири отхвърли спекулациите, свързващи го с трансфер извън Ливърпул, обявявайки, че иска да остане при новокоронясания шампион на Европа...

"Лошо е, че не играя повече. Никой не обича да седи на пейката и това е нормално. Нормално е да искам да играя повече. Трябва да обърна внимание на тази ситуация и да намеря решение", загадъчно обяви Шакири. 

Вчера пък стана ясно, че вратарят на Ливърпул Адриан е получил нелепа контузия, след като фен го ритна в глезена. Днес се появи и видео на "изявата" на запалянкото, което може да видите в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!