Драмата със стадиона на Тотнъм продължава, "шпорите" ще трябва да почакат

Тотнъм няма да приемат мачове на новия си стадион "Уайт Харт Лейн" поне до март месец, съобщават от ръководството на тима. "Белите" ще трябва да останат на "Уембли", където играят своите домакински мачове, докато тече ремонтът.

Очакванията бяха "Уайт Харт Лейн" да е готов още през септември, но забавяне по ремонтните дейности отложиха отварянето на новия стадион. Феновете на лондончани са крайно разочаровани от пресрочените срокове, които станаха повод за подигравки от страна на други привърженици на Острова.

Остаряващият голмайстор, който така и не облече националната фланелка

Казват, че с времето всеки един човек, независимо от пол, раса, етнос, започва постепенно да губи своите сили. Това важи в пълна сила и за спорти...

"Бих искал да се извиня на нашите фенове и да благодаря за проявеното търпение", заяви президентът на Тотнъм Даниел Леви. Новият стадион е с капацитет 62,062 места и е позициониран на мястото на стария "Уайт Харт Лейн".

Междувременно "шпорите" се разделиха със свой полузащитник за нищожна сума. Кой е играчът и на каква цена бе продаден - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!