Драмата приключи: Де Хеа се обвърза за дълго с Манчестър Юнайтед


Драмата приключи: Де Хеа се обвърза за дълго с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

3213 0

Продължилата над година сага с вратаря на Манчестър Юнайтед - Давид Де Хеа, приключи. Стражът подписа нов договор с "червените дояволи", който ще го остави на „Олд Трафорд" до 2023 г., съобщиха от клуба.

В сделката има и опция за удължаване с един сезон. Това слага край на спекулациите, че испанският страж ще напусне клуба. Такива информации се появиха, тъй като предишният му контракт изтичаше следващото лято.

„За мен е привилегия, че съм част от клуб като Манчестър Юнайтед вече 8 г. и имам честта да продължа кариерата си тук. Откакто пристигнах, не съм си представял, че ще изиграя повече от 350 мача. Сега бъдещето ми е уредено и всичко, което искам е да помогна на отбора да печели трофеи", заяви Де Хеа.

„Щастлив съм, че Давид се обвърза за дълго с нас. През последните години той се установи като най-добрият на своя пост в света и е ключова част от нашите планове за връщането на Манчестър Юнйатед там, където му е мястото", заяви мениджърът Оле Гунар Солскяер.

Междувременно се появиха информации, че Манчестър Юнайтед следи изкъсо косовски национал (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички