Диего Коста се оплака от Челси: Държат се с мен като с престъпник


Диего Коста се оплака от Челси: Държат се с мен като с престъпник
Снимка: Getty Images / Guliver

1291 0

Диего Коста се оплака от отношението на Челси към него. Нападателят е на мнение, че сините са се отнесли несправедливо след всичко, което играчът е направил за тима.

"Нямам достъп до съблекалнята, забранено ми е да говоря със съотборниците си.Но аз не съм престъпник! Не мисля, че това е честно, след всичко, което направих за Челси", коментира Коста.

"Дадоха ми допълнителна седмица почивка и след това постоянно ме глобяват.Искат да тренирам с дублиращия отбор, но няма да го направя. не съм престъпник и не съм направил нищо лошо. Ако искат да ме глобяват, да го направят", каза нападателят.

"Всичко започна още през януари, когато бях на път да подновя договора си, но в един момент от Челси се отказаха и според мен това бе заради треньора. Разбрах какъв човек е той. Уважавам го като треньор, но не и като личност. През лятото получих и онова съобщение, което ме шокира. Бях в Испания с националния отбор и го показах на съотборниците си, а те не можеха да повярват. Бях бесен. Още го пазя, така че ако ме обвинят, че лъжа, ще им го покажа", каза още Коста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички