Диего Коста призна: Конте не ме иска, напускам Челси


Диего Коста призна: Конте не ме иска, напускам Челси
Снимка: Getty Images/Gulliver

1915 0

Нападателят на Челси Диего Коста призна, че през лятото ще се раздели с лондончани. След контролата между Испания и Колумбия, в която Коста не взе участие, директно заяви, че Антонио Конте не го иска в състава си. 

"Взаимоотношенията ми с треньора бяха лоши през целия сезон. Конте бе ясен, че не ме иска в своя състав. Той ме информира със съобщение, че няма да остана в Челси. Предполагам, че съм направил лош сезон, за да не остана в отбора. Все още съм играч на Челси, защото имам договор с клуба, но Конте не ме иска да бъда част от състава му. Ще си търся нов отбор", заяви нападателят.

Той коментира и възможността да се завърне в бившия си тим Атлетико (Мадрид), като самия той няколко пъти е споделял, че отново иска да играе там. На този етап обаче това изглежда трудно осъществимо заради наказанието на "дюшекчиите, които не могат да картотекират нови играчи до януари.

"Би било много хубаво да се върна в Атлетико Мадрид, но е трудно да не играя 4-5 месеца. Хората знаят, че обичам много Атлетико, харесвам и начина на живот в Мадрид. Ще бъде хубаво да се завърна. Предстои Световно първенство и трябва да обмисля много неща. Аз имам нужда единствено да играя", каза още Коста.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички