Челси ще трябва да се изръси сериозно, ако иска да вземе Заха

Отборът на Челси ще трябва да плати доста сериозна сума, ако иска да има в редиците си крилото на Кристъл Палас Уилфред Заха. „Сините“ получиха разрешение отново да правят трансфери през януари месец и ще искат да компенсират с липсата на летни попълнения по време на зимния трансферен прозорец. Една от целите на лондончани е именно футболистът на градския им съперник Кристъл Палас Уилфред Заха.

Според информации от Англия Челси ще трябва да счупи трансферния си рекорд, ако иска да има в редиците си котдивоарския футболист. Заха е оценяван от Кристъл Палас на 80 милиона паунда и от „Селхърст парк“ не смятат да се разделят с играча за по-малка сума. Самият Заха отдавна иска да напусне клуба, като той е част от Палас от 12-годишен, но игра за една година в Манчестър Юнайтед и Кардиф.

Челси взима звездата на конкурент от Англия през януари

Челси ще опита да засили конкуренцията в тима през януарския трансферен прозорец. Мениджърът на „сините“ Франк Лампард вече е набеляз...

Ако се стигне до трансфер на Заха в Челси, лондончани най-вероятно ще се разделят с един измежду Педро и Вилиян, като не е изключено дори и двамата да напуснат „Стамфорд бридж“ още тази зима. А ето коя може да е изненадващата следваща дестинация на Педро.

Още по темата

Please select answer!