Бивш капитан на Юнайтед: Надявам се Ван Гаал да остане


Бивш капитан на Юнайтед: Надявам се Ван Гаал да остане
Снимка: Getty Images/Guliver

11672 0

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн иска отборът да бъде воден и занапред от Луис ван Гаал. При условие обаче, че спечели ФА Къп.

През настоящия сезон Манчестър Юнайтед отпадна от Шампионска лига в груповия етап и не се представи успешно във Висшата лига. Във връзка с това медиите в Англия пишат, че клубът ще бъде поверен на Жозе Моуриньо, а Ван Гаал ще напусне, въпреки че му остава още година от договора.

Ван Гаал: Аз съм сред най-добрите мениджъри в света

"Винаги е било ясно, че да поемеш Юнайтед след Фъргюсън ще бъде тежко - дори и на Дейвид Мойс. Но аз мисля, че ако Манчестър успее да спечели ФА Къп, няма да има причина да не позволят на Ван Гаал да си изпълни договора. Мисля, че Ван Гаал ясно заяви, че възнамерява да продължи да тренира Манчестър Юнайтед. И се надявам, че той ще го направи", заяви Кийн.

Във финала на ФА Къп "червените дяволи" ще играят с Кристъл Палас. Във Висшата лига отборът е на 4 точки зад Манчестър Сити и на 7 от Арсенал, но има и мач в повече, а конкурентите им играят един срещу друг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички