Бивш халф на Юнайтед: Всеки може да постигне резултатите на Солскяер


Бивш халф на Юнайтед: Всеки може да постигне резултатите на Солскяер
Снимка: Getty Images/Guliver

1539 0

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Инс заяви, че всеки един треньор е можел да преобрази "червените дяволи" по начина, по който го направи Оле Гунар Солскяр. Срещу Лестър през уикенда "червените" записа деветата си победа в 10 мача под ръководството на норвежеца.

Инс обаче е на мнение, че Солскяр не е точният човек за работа на "Олд Трафорд": "Мисля, че и аз мога да стана временен треньор. На тях им бе нужен някой, който да стабилизира отбора и смятам, че аз също щях да се справя."

"С това би се справил и Стив Брус, Марк Хюз, всеки треньор, който разбира как всичко е устроено на "Олд Трафорд", може да направи атмосферата по-позитивна. Моят аргумент е, че след Моуриньо на всеки би му било лесно да върне кораба на правилния курс, да въодушеви играчите и да подобри атмосферата в съблекалнята", добави англичанинът.

"Когато казвам, че всеки би могъл да го направи, не искам да проявявам неуважение към Оле. Като резултати той ги изведе на ново ниво, но дори това подобрение не означава, че той е точният човек за поста през лятото", смята Инс.

"Нямам абсолютно нищо против Оле, но погледнете отборите, които назначават за постоянно тези, които са се изявили добре за кратък срок от време - не много от тях се задържат дълго", завърши бившият халф на "червените дяволи".

Междувременно Ромелу Лукаку заяви, че след уволнението на Моуриньо атмосферата в тима се е променила драстично. Какво още каза белгийският нападател - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички